Редактор: e-mail: Кадър: Телевизия 7/8Това правителство вече е паднало. Остава да изгледаме

...
 Редактор: e-mail: Кадър: Телевизия 7/8Това правителство вече е паднало. Остава да изгледаме
Коментари Харесай

Мира Баджева: Борисов се ожени за властта, само тя изпълва живота му, не си представя как ще живее без нея

 

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: Телевизия 7/8

Това държавно управление към този момент е паднало. Остава да изгледаме последната крайна част от кино лентата, тъй като не желаят да си тръгнат толкоз бързо и толкоз елементарно по обясними аргументи.

Това сподели Мира Баджева в „ Студио Хъ ” по Телевизия 7/8.

Борисов към този момент не може да продължи да бъде министър председател, по никакъв метод не си представям да се върне някой ден, макар че има възкръсвания, прекомерно е амортизиран. Третият кабинет на Борисов на процедура към този момент не съществува. ГЕРБ без Борисов също не си го представям, несъмнено биха траяли да съществуват с различен лидер или друго лице, тъй като той си показва да си остане вътре и да дърпа конците в някакъв миг като Доган. По-скоро като НДС без царя, ще се разпадне ГЕРБ, на доста части, добави журналистката.

Борисов копира модела на Симеон Сакскобургготски. Не бих споделила, че Борисов има пристрастеност към властта, само че не си представям да живее по различен метод, тъй като животът му за нищо не става без тази власт. Казваше в миг на признание, че живее самичък, като куче, че няма другари. Аз имам вяра в тези неща, той се ожени за властта, единствено това изпълва живота на този човек, и не си показва без нея по какъв начин ще продължи да живее. Преди хората го обичаха, само че в този момент от повсеместен любим, ще се трансформира в най-омразен човек, добави Мира Баджева.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР